Som la teva agència de publicitat i comunicació.

La nostra missió és donar-te idees i construir
vehicles de comunicació per a la teva empresa.

Vam néixer en el 2008, un bon dia ens emboliquem la manta al cap i decidim construir un algoritme de creixement infinit.

En un dir ai!

Així va néixer PiElevate, combinant el símbol Pi amb el nombre i, o el que és la il·lusió de construir una empresa des de zero amb més il·lusions que recursos i amb el ferm propòsit de dedicar-nos al fet que la teva empresa, la teva marca siguin reconegudes.

Som estrategues, sí. Som comunicadors, sí. Però el que més som és uns apassionats del nostre treball. Podríem dir-te tot el que som, des d’una perspectiva professional i segurament hauríem de fer-ho: com ens hem format, els nostres assoliments, els nostres èxits i també els nostres fracassos (que n’hem tingut, i tant!).

Però aquest no és el lloc. De debò…

Aquí, el que realment volem és parlar de tu, del que cerques i necessites i de com podem ajudar-te a aconseguir-ho.

El que diuen de nosaltres…

Un gusto trabajar con Piama, de PiElevate. Nos hemos entendido desde el minuto uno. No somos un cliente fácil pero lo han llevado super bien, muy resolutivos. Se han encargado de todo y más. Gracias Piama, seguiremos colaborando juntos.- Óscar Ferrer, Ago2
Trabajar con vosotros es un placer, vuestro positivismo y enfoque al resultado permiten que lo que puede ser un problema acabe siendo un éxito rotundo. Piama, siempre busca una solución para conseguir alcanzar el objetivo marcado. Su implicación en el proyecto es completa desde su concepción hasta su cierre. Siempre con un alto nivel de satisfacción por parte de los participantes. Pero lo mas importante es su capacidad de escuchar y entender las necesidades de su cliente.- Marcos Gómez, Sales and Marketing Manager at Stago
Des del nostre espai, anirem pujant periòdicament informació útil i pràctica sobre el món del màrqueting i la comunicació. Alguns continguts estaran creats per nosaltres i el nostre equip i uns altres seran “perles” que trobem a la Xarxa i que compartirem amb tu.

També preparem eines i informació útil disponible EXCLUSIVAMENT per als nostres subscriptors. Si estàs en la nostra llista, la rebràs còmodament en la teva bústia tan aviat es publiqui.

Vols estar al dia?. Deixa’ns el teu email aquí

Odiem el spam tant com tu. Hi posem molta cura perquè els continguts que compartim siguin interessants per a tu!!